Gordontraining Amsterdam

Gordontraining Amsterdam

Ouder-vervolgcursus vanaf 21 september

Deze vervolgtraining is voor ouders die de Gordon-cursus eerder hebben gevolgd. In deze cursus, die vier bijeenkomsten duurt, komen alle Gordon-vaardigheden nog eens aan bod, en er is veel ruimte voor extra oefeningen, discussie, rollenspellen, thuiservaringen.

Naast de Gordon methode komen nu ook andere handvatten aan bod (uit o.a. de RET, NVC en de Transactionele Analyse). Hoe herken je terugkerende patronen, valkuilen, blinde vlekken? Waarom keren ze steeds terug en welke alternatieven kun je inzetten?
De groep zal niet te groot worden, zodat ik mijn programma aan de specifieke wensen van de deelnemers kan aanpassen. Met de vervolgcursus wil ik meer dan een simpele herhaling van de Gordoncursus bieden, ik wil vooral dat de methode in jouw dagelijkse praktijk (nog) makkelijker toepasbaar wordt.

Doel
Met de vervolgcursus word je (nog) duidelijk(er):

  • van wie het probleem is
  • wat je vervolgens kunt inzetten
  • hoe je in (en uit) een slachtofferpositie komt
  • hoe je je afhankelijkheid van anderen kunt verminderen
  • hoe je jezelf meer controle geeft en je omgeving kunt beïnvloeden
  • wat je kunt doen als je te vaak een 'kort lontje' hebt
  • hoe je je relatie(s) verstevigt

Reacties van eerdere deelnemers:
- "Het heeft mij meer over mezelf geleerd, de weggezakte informatie is weer actief en levend gemaakt en vooral heeft het me nieuwe motivatie gegeven om op de Gordon-wijze met mijn kinderen te communiceren. "

- "De nieuwe inzichten hebben echt een paar eye openers opgeleverd en werken nu nog door in de manier waarop ik naar mijn eigen gedrag en reacties kijk."

- "Ik vond het prettig dat het een kleine groep was en dat er verdieping was op de stof."

- "Voor mij is het volgen van deze cursus een rustpunt in de dageljkse gedachten hoe als opvoeder dingen aan te pakken."

- "Ik vond de vervolgcursus een must-have om te doen!"

- "Ik vond de cursus heel erg lerzaam. De gevolgen zijn dat ik heel veel dingen veel meer begrijp van anderen en mijzelf."

- "Jan Dirk is heel goed en heel scherp. Elke analyse is raak. Goede balans ook tussen theorie en discussie."

- "Je leert allerlei valkuilen herkennen en omzeilen. Daar heb je je leven lang profijt van, en je kind ook."De volgende cursus is gepland vanaf 21 september 4 woensdagavonden.
Data: 21, 28 sep, 5, 12 okt
Tijd: 19.30 - 22.15u
Prijs: € 160,-

Locatie Amsterdam (Jordaan) Adres: Karthuizerstraat 157
(In het Karthuizerhof, tussen Lindengracht en Westerstraat)

Voor meer info bel 06-24668283 of mail .


Aanmelding
Je kunt je interesse voor de training doorgeven via onderstaand formulier. Ik houd je dan op de hoogte van de planning via email.


Interesse Gordon-vervolgcursus

Achternaam:
Voornaam:
Gsm:
Email:

Als je ook je partner wil aanmelden:
Naam partner:
Gsm partner:
Email partner:

Je kunt hieronder nog aanvullende informatie, opmerkingen of vragen kwijt:
 

* De cursus wordt afgelast bij onvoldoende aanmeldingen of uitvallen van de trainer. De cursusgelden worden dan 100% teruggestort.
Bij afmelding door cursisten, gelden de volgende restitituties: 100% tot 2 weken voor aanvang, 50% tot de aanvang. Na aanvang van de cursus wordt geen cursusgeld gerestitueerd.