Individuele training en coaching

Kun je niet deelnemen aan groepstrainingen of wil je graag een individueel traject aangaan?
Dan lees je hier meer over de mogelijkheden van individuele training en coaching.

Privéles

Je wilt met je partner of met een groepje ouders de oudertraining bij jou thuis volgen, dat scheelt reistijd en het regelen van oppas.
Je krijgt dezelfde stof als in de training of we spreken af om een deel te behandelen.
We stemmen het samen af. Neem contact op om te overleggen wat jouw wensen zijn en mijn mogelijkheden.

Ook voor de zakelijk doelgroep is het mogelijk een privégroep samen te stellen om – op de eigen locatie of elders – de training te volgen.

Gordoncoaching

Coaching is voor diegenen die graag individueel ondersteuning willen hebben bij hun privé situatie. Dat kan met of zonder kennis van het Gordon Model. Je hoeft dus niet eerder een van de Gordon trainingen te hebben gevolgd.

Maar ook nadat je een training hebt gevolgd, en je hebt bijvoorbeeld nog moeite om het Gordon Model naar tevredenheid toe te passen, dan kan ik je op weg helpen.

Met een paar coachingsgesprekken kan ik je op weg helpen. Je krijgt – in overleg – tussendoor thuisopdrachten en samen ontdekken we waar je hulpvraag mee te maken kan hebben en wat je er aan kunt doen.

Iets voor jou?

De kosten zijn slechts € 60,- per sessie van een uur (excl btw). Voor koppels reken ik € 70,- per sessie van een uur (excl btw).
Ik deel de haptotherapie praktijkruimte van mijn partner in Amsterdam Oud West. Eventueel kunnen we ook on-line sessies afspreken via Zoom of Teams.
Heb je interesse, of heb je nog vragen, laat het me weten.

Tips voor (gedeeltelijke) vergoeding:
Na afloop van de coaching ontvang je een factuur o.v.v. ‘individuele training’ of ‘coaching’.
Veel werkgevers vergoeden coaching voor de ontwikkeling van je persoonlijke effectiviteit. Ook sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden het geheel of gedeeltelijk. Informeer bij je werkgever of verzekeraar.
Voor zelfstandig ondernemers is coaching vaak aftrekbaar voor de belasting. 

Relatiecoaching

Opvoeden, het huishouden runnen, werk, een eigen sociaal leven leiden. Dat kan je allemaal zo in beslag nemen, dat je relatie er onder lijdt. Dat je minder connectie voelt, dat je langs elkaar leeft en conflicten steeds vaker escaleren. Jullie komen allebei aandacht en liefde te kort en drijven geleidelijk (verder) uit elkaar. Iets wat jullie niet willen. 

Samen met mijn partner en haptotherapeut Ina de Jong kijken we in dit relatiecoaching-traject met jullie mee hoe dit proces van verwijdering is te stoppen en dragen onze kennis en kunde aan om de relatie weer levendig te krijgen.

Als haptotherapeut en Gordon Trainer bundelen we onze krachten en expertises op het gebied van coaching om jullie inzicht te geven in jullie patronen. We brengen onderliggende behoeftes aan de oppervlakte en kijken met jullie hoe jullie daar samen invulling aan kunnen geven.

Kosten per sessie van 1,5 uur: € 130,- (vrijgesteld van BTW).

Haptotherapie

Vind je het lastig om je gevoelens en behoeftes te kennen? Wil je meer bewust worden van je patronen, je valkuilen en je overlevingsstrategiën? Wat heb jíj nodig om je prettig te voelen? Dan is haptotherapie misschien iets voor jou. Haptotherapeut Ina de jong helpt je via lichaamservaringen nieuwe inzichten te verschaffen. Bekijk haar site op: www.haptotherapie-amsterdam.nl