Gordontraining Amsterdam

Gordontraining Amsterdam

Reacties van deelnemers aan de training Effectief Leidinggeven

"Ik waardeer je aanstekelijke enthousiasme over de Gordon-methode, in combinatie met de kennis, persoonlijke voorbeelden en veilig gevoel in de groep. Een geslaagde cursus."

"Ik waardeer het enorm dat jij deze training hebt gegeven want ik geloof echt in deze methode en wil het toepassen en leer dit op deze 'intensieve' manier (t.o.v. boek lezen)."

"Ik heb meer zelfreflectie en kan mij meer inleven door de ander echt te zien, echt te waarderen."

"Ik durf iets meer te confronteren i.p.v. 'duiken' dankzij oefenen in de training. Ik ben iets alerter en sta stil bij zaken die me dwarszitten. Ik geef daar nu aandacht aan en ben daarin pro-actief. "

"Ik ben me bewuster van het feit dat conflicten vaak voortkomen uit onderliggende behoeften en of waarden. Dat zorgt er voor mij voor dat ik een conflict beter kan plaatsen en beter mee om kan gaan. "

"De cursus was een hele investering qua tijd, maar als ik ook echt de nieuw geleerde vaardigheden ga toepassen, is dat het zeker waard. Deze cursus is dus nuttig voor mensen die gemotiveerd zijn er iets mee te gaan doen. "

"Het fijne aan de lessen is dat je structuur weet aan te brengen in gesprekken die moeizaam verlopen. Het is fijn om handvatten te hebben om beter met lastige situaties op het werk om te gaan. Aangezien je de training samen met collegas volgt, leer je ook van elkaar. We hebben ook veel gelachen, dat kan ook niet anders als je het de Gordon methode noemt... In ieder geval is het een aanrader om de training te volgen. Je kunt hierna met een gerust hart een conflict in, is het niet op het werk, dan is het wel thuis. "

Effectief leidinggeven

Coachend communiceren in de praktijk

Vanaf het najaar van 2022 staan er weer aantal nieuwe trainingen 'Effectief leidinggeven' gepland.
De training Effectief Leidinggeven is voor managers/teamleiders die effectiever willen communiceren als leidinggevende, die willen weten waar hun valkuilen zitten en hoe deze te voorkomen.

Deze training geeft je handvatten om je taken als manager/teamleider goed uit te voeren. Wat doe je als je merkt dat medewerkers niet open met je communiceren? Hoe geef je de medewerkers de juiste waardering?
Hoe ga je om met weerstand op jouw besluiten? Als de emoties hoog oplopen, wat doe je dan? Hoe voer je goede gesprekken? Wat te doen bij conflicten? Hoe kun je effectief reageren als iemand onacceptabel gedrag vertoont?
Voor veel leidinggevenden is dit geen gesneden koek. Want hoe straal je gezag uit zonder autoritair te zijn? En hoe kun je inspireren als medewerkers steeds maar niet doen wat jij wilt?

Wat is het rendement van de training?

 • Meer productieve werktijd
 • Minder problemen tussen mensen
 • Beter begrip van productiviteitsproblemen
 • Meer creatieve ideeën en oplossingen
 • Positieve oplossing van conflicten
 • Productieve vergaderingen
 • Meer samenwerking tussen alle teamleden
 • Beter contact met klanten binnen en buiten de organisatie
 • Minder weerstand tegen verandering
 • Minder klachten, verloop en absentie
 • Minder stress voor leidinggevenden en teamleden
 • Meer zelfkennis en zelfvertrouwen bij leidinggevenden

Trainingsonderdelen

 • Luistervaardigheden
  Je leert een speciale manier van luisteren en terugkoppelen, die ervoor zorgt dat de ander zich echt gehoord en begrepen voelt.
 • Duidelijke communicatie
  Je leert duidelijker communiceren tijdens vergaderingen, onderhandelingen, functioneringsgesprekken, 'slecht nieuws' gesprekken en bemiddeling tussen strijdende partijen.
 • Effectief confronteren
  Je leert hoe je anderen kunt confronteren met voor jou onacceptabel gedrag, zonder te beschuldigen en zonder de relatie te beschadigen. Je leert ook om te gaan met weerstand van de ander.
 • Conflict hanteren en probleem oplossen
  Je leert een methode om 'win-win' situaties te bereiken.
 • Waardeverschillen hanteren
  Je leert om te gaan met de verschillen tussen jouw eigen waarden en overtuigingen en die van anderen.

Duur

De training bestaat uit 8 dagdelen, meestal in-company, soms verdeeld over 8 weken, soms over 4 hele dagen met lunch (zoals de Open Inschrijving trainingen).

Open Inschrijving

Sep-Nov 2022 Training op 4 woensdagen: Vanaf 28 september volgt een open inschrijving training in Amsterdam op 4 woensdagen: 28 sept, 12 okt, 2, 9 nov 2022. Telkens van 09:00-12:00 en van 13:00-16:00.

Nov-Dec 2022 Training op 4 zaterdagen: Vanaf 4 november volgt een open inschrijving training in Amsterdam op 4 zaterdagen: 2, 19 nov, 3, 17 dec 2022. Telkens van 09:00-12:00 en van 13:00-16:00.

Kosten: € 595,- per persoon inclusief cursusmateriaal (excl btw).
U kunt zich voor deze training individueel aanmelden.

In Company

In company trainingen kunnen in heel Nederland worden georganiseerd. Tarieven op aanvraag.

Doelgroep

Managers, directeuren, projectleiders, teamleiders en (aankomend) leidinggevenden van profit en non-profit organisaties die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten.

Interesse

Neem contact op en bel of mail voor de mogelijkheden.

Je kunt je ook direct aanmelden voor een open-inschrijving training via het formulier onderaan de pagina.

Meer lezen

Lees ook Comparison of Leadership Training Programs By Linda Adams*, President of Gordon Training International
Zij vergelijkt daarin LET (Leader Effectiveness Training) met o.a. The Seven Habits of Highly Effective People (Stephen Covey) en Nonviolent Communication (Rosenberg)


Aanmelding
Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Je krijgt dan een bevestiging via email.


Aanmelding training Effectief Leidinggeven

Achternaam*:
Voornaam*:
Gsm:
Email*:
Postcode:   huisnr:  
* Verplichte velden
Ik heb interesse in de training van:Hoe ben je in contact gekomen met Gordon Training Amsterdam?Je kunt hieronder nog aanvullende informatie, opmerkingen of vragen kwijt: