Gordontraining Amsterdam

Gordontraining Amsterdam

Individuele training / coaching

Gordoncoaching
Coaching is voor diegenen die graag individueel ondersteuning willen hebben bij hun privé-situatie (eventueel nadat eerder een Gordon Training is gevolgd).

Heb jij bijvoorbeeld moeite om het Gordon-model naar tevredenheid toe te passen? Of heb je het gevoel dat er nog iets in de weg zit?
Met een paar coachingsgeprekken kan ik je op weg helpen. We formuleren je hulpvraag en maken een coachingsplan. Je krijgt tussendoor thuisopdrachten en samen ontdekken we waar je hulpvraag mee te maken kan hebben en wat je er aan kunt doen.
Iets voor jou?

De kosten zijn € 55,- per sessie van een uur (excl btw)*.
Ik deel de haptotherapiepraktijkruimte van mijn partner in Oud West.
Heb je interesse, of heb je nog vragen, laat het me weten.

*Tips voor (gedeeltelijke) vergoeding:
Na afloop van de coaching ontvang je een factuur o.v.v. 'coaching'.
Veel werkgevers vergoeden coaching voor de ontwikkeling van je persoonlijke effectiviteit. Ook sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden het geheel of gedeeltelijk. Informeer bij je werkgever of verzekeraar.
Voor zelfstandig ondernemers is coaching vaak aftrekbaar voor de belasting.

Relatiecoaching
Opvoeden, het huishouden runnen, werk, een eigen sociaal leven leiden. Dat kan je allemaal zo in beslag nemen, dat je relatie er onder lijdt. Dat je minder connectie voelt, dat je langs elkaar leeft en conflicten steeds vaker escaleren. Jullie komen allebei aandacht en liefde te kort en drijven geleidelijk (verder) uit elkaar. Iets wat jullie niet willen.

Samen met mijn parter en haptotherapeut Ina de Jong kijken we in dit relatiecoaching-traject met jullie mee hoe dit proces van verwijdering is te stoppen en dragen onze kennis en kunde aan om de relatie weer levendig te krijgen.

Als haptotherapeut en Gordon-trainer bundelen we onze krachten en expertises op het gebied van coaching om jullie inzicht te geven in jullie patronen. We brengen onderliggende behoeftes aan de oppervlakte en kijken met jullie hoe jullie daar samen invulling aan kunnen geven.

Kosten per sessie van 1,5 uur: € 130,- incl btw.

Kindercoaching
Denk je dat je kind zelf speciale aandacht nodig heeft? Zit je kind niet goed in zijn vel, en lukt het jou niet om erachter te komen wat er speelt, of wat je er aan kunt doen? Dan kan kindercoach Jet Sternefeld-de Beer je op weg helpen. Zij biedt spelenderwijs en oplossingsgerichte hulp aan je kind.
www.kindercoaching-spelenderwijs.nl

Haptotherapie
Vind je het lastig om je gevoelens en behoeftes te kennen? Wil je meer bewust worden van je patronen, je valkuilen en je overlevingsstrategiën? Wat heb jíj nodig om je prettig te voelen? Dan is haptotherapie misschien iets voor jou. Haptotherapeut Ina de jong helpt je via lichaamservaringen nieuwe inzichten te verschaffen.
www.haptotherapie-amsterdam.nl